fbpx

Kamasz gyereke új szobát szeretne? Így ússza meg a bútorszállítást idegösszeomlás nélkül tehertaxival!

Garden Service TeherTaxi Tatabánya

Egyszer eljön a pillanat, amikor a nagy gonddal kialakított mesés gyerekszobát megunja kamasz gyermeke, és játékok helyett egy új szobát kér születésnapjára. Azt gondolhatná, hogy egy új ágy, asztal, pár polc és kiegészítő mütyürök kiválasztása jóval egyszerűbb, mint kitalálni, milyen más egyébbel lephetné meg. Még örül is, hogy tudja, mit akar.

Aztán összeírja mire lesz szükség, és rájön, hogy ez a kaland nem ér véget az új bútorok kiválogatásával, sőt, már a régi szoba bontása is fejtörést okoz.

A régi bútorokat le kell szerelni, el kell szállítani valahová – jó estben lesz egy rokon, akinél jól jön –, aztán valahogy haza is kell vinni az újakat.

Oszt-szoroz, mérlegel. A kocsi túl kicsi az óriás dobozok mozgatásához, ráadásul többször kellene fordulni a szabálytalanul megtömött autóval, és garantáltan családi balhéba fulladna az egész napos tortúra.

Mit tehet ilyenkor? Először is lecsekkolja az áruház kiszállítási szolgáltatásait. Aztán megnézi az ismertebb költöztető cégek weboldalait, nézegeti a feltételeket és az árakat, és nagyjából már ekkor dob egy hátast. A horribilis költségek láttán talán még a kedve is elmegy a szobaátalakításától, de persze nem adja fel.

Telefonálgat, és jön a következő sokk. Napokat vagy akár heteket is várni kell pár cucc elszállításához. A nagyobb költöztető cégek pedig egyszerűen lerázzák, mert nem éri meg nekik az a kis fuvar, ami Önnek éppen az egyik legnagyobb kihívás most.

Mi az a tehertaxi?

Taxiban már minden bizonnyal ült életében. Többnyire egyedül pattanunk be egy ilyen járgányba, de tudjuk, mert látjuk, hogy 3-4 személy is elfér benne. A tehertaxi tulajdonképpen ehhez hasonlítható, csak emberek helyett pár darab tárgy szállítására alkalmas szállítóeszköz, többnyire furgon.

Ha csak pár bútort szeretne A-ból B-be szállíttatni, akkor a tehertaxi jelenti Önnek a Lottó 5-öst! Nem ismeri még a tehertaxi előnyeit? Olvasson tovább, és mire a végére ér, nem lesz kérdés, hogy kit hívjon fel pár bútordarab szállításáért.

Baráti árak

Az árat sok tényező befolyásolja, de az egyértelműen kijelenthető, hogy minél közelebb van Önhöz a szolgáltató, annál kisebb díjszabással számolhat. Ha például Tatabánya és környékén lakik, ne az ország távolabbi szegleteiben keresgéljen a megfelelő brigádért, mert többe kerülhet a leves, mint a hús. A lokális tehertaxik jóval kedvezőbb árakat adnak, hiszen nem kell nagy távolságot megtenniük, hogy teljesítsék a küldetést. Mivel gyors a munkavégzés kevesebb lesz a munkaerő ára is.

Garancia

Az ár mellett nem mellékes az, hogy egy tehertaxi vállalkozás számlát ad az elvégzett munkáról. Lehet, hogy csak a kiadások dossziéba teszi el, és nem tudja elszámolni, de garanciát jelent arra, hogy a bútorai épségben és időben célba érjenek. Önök pedig boldogan rendezhetik be az új gyerekszobát, és maximum azon vitatkoznak, hogy mi hova kerüljön.

Biztonságos

A kiadások fontosak, de másodlagos jelentőségűvé válnak, ha új, sérülékeny, vagy drága tárgyakat szeretne szállíttatni. Lehet, hogy egy ismerőse be tudna segíteni, mert nagy a csomagtere a kocsijának, de nem valószínű, hogy benne van a kisujjában a szállítás.

Valószínűleg kisebb idegösszeomlást kapna, ha a drágán megvett matrac kiszakadna vagy az íróasztal megkarcolódna azért, mert nem megfelelően bántak vele a ki- és berakodás során. A bútoráruházban ezért nem reklamálhat. Gyereke rosszalló pillantása elől sem menekülne nagy valószínűséggel.

Egy tehertaxi vállalkozás a szállításból él, így az az érdeke, hogy Ön maradéktalanul elégedett legyen a szolgáltatással. Meglehet jobban aggódnak a bútorai miatt, mint Ön. Fontos számukra a hírnevük, így teljes nyugalommal elvárhatja tőlük és a munkatársaiktól, hogy különös odafigyeléssel bánjanak az értékeivel.

Nyugalom

A lelki béke az egyik legnagyobb kincsünk, ne hagyja, hogy egy bútorszállítás feldúlja az érzelmeit! A helyi tehertaxi számos szempontból megadja Önnek a nyugodt ügyintézés kényelmét. Egyrészt nem a netről kell bizonytalan vélemények alapján választani, hiszen biztosan akad a környezetében olyan személy, akinek van már velük pozitív tapasztalata.

Másrészt ismeri a környék minden zegzugát, nem fog eltévedni, és a lehető leggyorsabban házhoz szállítja, és még be is viszi az otthonába a nehéz tárgyakat.

Időtakarékos

Szinte biztos, hogy az életében egyszer mindenki megpróbálkozott már a saját autójában kisebb költözést lebonyolítani. Ki-be pakolászás, több forduló, dugóban ücsörgés: kinek nem lesz elege egy ilyen egész napos vagy hétvégés műsorból?!

Béreljen tehertaxit, és dőljön hátra a karosszékben! Amíg a szolgáltató teszi a dolgát, beszéljék át, melyik bútornak hol lenne az ideális helye, ki mit fog a berendezés során végezni. Ha éppen a gyerekszobát rendezik be, vonja be csemetét is a tervezésbe és majd a munkálatokba is.

Szervezett

A tehertaxi szolgáltató sok időt tölt azzal, hogy a módszereit a tökélyre fejlessze. Pontosan tudják, hogy a szállítandó tárgyakat hogyan, milyen sorrendben pakolják ki és be, hogy egy apró karcolás vagy horpadás se legyen semmin. Jobban átlátják a feladatokat, szervezettebbek, profibbak. De ezen nem is kell csodálkozni, hiszen ez a szakterületük.

Tatabányán és környékén bízza a fuvarozást a Garden Service Tehertaxi-ra.